Sunday, February 19, 2006

Socks For (the) Giants?



Tweede poging sokken breien, 't zal mij benieuwen...
De eerste keer kreeg ik het voor elkaar om een slof voor een Amerikaanse pro-basketballer te breien, maat 50... Een vriend wilde graag pantoffelsokken voor zijn verjaardag, leuke nieuwe uitdaging dacht ik,had mijn uiterste best gedaan maar helaas... De totale mislukking heb ik hem toen tóch maar kado gedaan, het was in ieder geval een grappig gebaar. Eén sok, maat 50. Hij vertelde me laatst dat hij hem af en toe nog aandoet ook, haha! (een foto hoop ik nog een keer te krijgen en te plaatsen, je lacht je dood...)
Dit keer ga ik ervoor, ik heb nu de goede naalden, de goede wol én de boord ziet er alvast geloofwaardig uit.

Nu de rest nog...

COCO


Nou, poeh, poeh, na alle opdrachten en andere probeersels, heb ik nu eindelijk een muts en sjaal voor mezelf. Van mooie, zachte wol, in de kleuren van mijn jas en schoenen. Helemaal 'coco' (color coordinated)!

The Knitting Party



Het breicluppie begint behoorlijk gezellig te worden. Hier wat foto's van onze tweede gettogether. Vrouwen onder elkaar; breien, snoepen, theetjes drinken, praten over politiek en sex, hard lachen en lesgeven op strenge toon. ;-)
VOLGENDE MAAND WÉÉR!

Aardman Studio's diggen breien


Mijn collega-buddy Steven mailde me een poosje terug deze foto van Rex The Runt (een creatie van de makers van o.a. Wallace & Gromit en Chicken Run). De ultiem coole animatiefabriek Aardman Studios snapt het ook helemaal! ;-)

Tuesday, February 07, 2006

Nog mini-er voeten

Deze zijn nog kleiner... Voor een mini-baby.
Door het sokje in boordsteek te maken sluit het beter aan het beentje.
Alles aan deze sokjes is fluffy..
Ga ze denk ik toch ook in het groot maken voor mijzelf... ha ha

Een leuk setje






















Roze en zwarte vrienden!! Combineren rules...
Die knopen maakt het helemaal af.
Eva (Wibra) en Partner (Phildar) samen.
Ziet er fluffy uit he?